OVER EVO MOTORCYCLES

Het is ons doel om jou aan de perfecte Harley Davidson te helpen. Door ons ruime aanbod Harley Davidson occassions, kunnen wij jou altijd helpen aan een motor naar wens. Wij doen handel in zowel Nederland als in het buitenland. Hierbij bieden wij hulp bij de export van motoren.

De naam EVO Motorcycles is te danken aan ons grote aanbod Harley Davidson EVOlution modellen. Dit zijn voornamelijk motoren die zijn gebouwd tussen 1984 en 1999. Dit zijn 1340 cc motoren. De EVOlution staat bekend om haar unieke Harley Davidson geluid. Naast de motoren van Evolution bieden wij ook Shovel, Twincam en Milwaukee modellen.

Wat onderscheidt ons?

Team EVO

Elmer en Wietske zijn samen het gezicht achter EVO Motorcycles. Samen delen zij de passie voor motoren. Met Elmer zijn enthousiasme voor Harley Davidson en zijn technische kennis, is hij altijd opzoek naar de beste motoren. Wietske ondersteunt Elmer bij alle administratieve zaken. Samen streven ze ernaar om de klant trots en tevreden weg te zien rijden op hun nieuwe Harley Davidson.

Elmer de Boer

Van jongs af aan heeft Elmer een passie voor motoren. Hij begon al vroeg met reparaties en handel in brommers. Later verdiepte hij zich steeds meer in motoren. Zo ontwikkelde hij zijn passie voor Harley Davidson. Zijn droom werd werkelijkheid met de oprichting van EVO Motorcycles.

Wietske Bos

Wietske ondersteunt Elmer met EVO Motorcycles door zich bezig te houden met verschillende facetten binnen de onderneming. Van zowel styling, communicatie tot administratieve zaken. Door haar gedreven karakter en creativiteit zet ze zich met veel plezier en enthousiasme in voor EVO Motorcycles.